Hääkuvaukset ja häävideot yli 12 vuoden kokemuksella

Varaustilanne 7.8.2023: Kesä 2024 varattu 90%, kesä 2025 varattu 10%

Hääkuvaus

Teidän tarinanne on ikuistamisen arvoinen

Häät ovat elämän yksi suurimmista juhlista, joka kietoo kaksi ihmistä yhteen ikuisesti. Se on hetki joka täyttyy jännityksestä, onnesta ja lupauksista. Hääpäivänä aika tuntuu usein katoavan kuin hiekka sormien välistä ja juhlan pyörteessä voi jäädä paljon huomaamatta sen tarkemmin yksityiskohtia. Siksi dokumentaarinen hääkuvaus on enemmän kuin vain kuvien ottamista – se on tarinanne talteen laittamista, tunteiden ja tunnelman ikuistamista.

Ammattilaisena ymmärrän, että jokainen hääpari ja hääjuhla on ainutlaatuinen. Siksi lähestyn jokaista kuvausta ja hääparia niin, että saan juuri teidän tarinanne ainutlaatuiseksi ja kauniiksi muistoksi.

Haluan olla läsnä hetkissänne, mutta silti huomaamattomasti sulautua joukkoon. Näin voin ikuistaa ne aidot hymyt, onnen kyyneleet ja koskettavat hetket, jotka tekevät juhlastanne unohtumattoman.

Hääkuvaus voi kattaa koko hääpäivän, alkaen valmistautumisen jännityksestä aina juhlan humuun ja hääyön rauhaan. Tavoitteena on kuvata kaikki ne pienet yksityiskohdat ja suuret tunteet, jotka tekevät päivästänne juuri teidän näköisen.

Olkaa rohkeasti yhteydessä ja antakaa minun olla osa tätä ainutlaatuista matkaanne ja ikuistaa sen hääkuvat, sillä uskon, että rakkaus on kauneinta kuvattuna – ja haluan tallentaa sen teille ikuiseksi.

Jonna Helin

2022 Suomen hääkuvaajat -finalisti

Tervehdys kameran toiselta puolelta!

Olen Jonna, mutta tuleva aviomies kutsuu minua Unnuksi. Lempinimi syntyi siitä, kun tilasin usein Mcdonaldsin nugetteja kutsumalla niitä nunnukoiksi. No se siitä – Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Kuvasin ensimmäiset häät 18-vuotiaana, ja siitä lähtien intohimoni valokuvausta kohtaan on vain kasvanut. Lähes kolmekymppisenä saan edelleen tehdä sitä, mistä nautin eniten.

Olen valokuvaajana rento, mutta määrätietoinen. Uskallan väittää, että olen tosi hauskaa seuraa. Vapaa-ajallani kuvaan, pelaan intohimoisesti Padelia ja kuulun Tampereen Padel-clubiin. Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

Ymmärrän ammattikuvaajana jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden. Lähestyn jokaista kuvaustilannetta siten, että teidän tarinanne tulee ikuistetuksi ainutlaatuisena muistona. Haluan olla läsnä, mutta huomaamattomasti sulautua joukkoon.

Uskon, että panostus laadukkaisiin kuviin on elämän arvokkaimpia sijoituksia, joiden arvo vain kasvaa ajan myötä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – odotan innolla mahdollisuutta ikuistaa teidän tarinanne!

Valokuvaaja Jonna Helinin omakuva ulkona vaalean sumennetun taustan edessä

Luotettavuus

Kokemusta hääkuvauksista yli 12 vuoden ajalta. Olen kuvannut yli 99% kaikki sovitut hääkuvaukset.

Turvallisuus

Mikäli mielenne muuttuu 14 päivän kuluessa varausmaksun maksamisesta, saatte 100% rahat takaisin.

Tavoitettavuus

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä.

Hääkuvaus

”Katsoimme yhdessä hääkuvat läpi heti kun saimme ne ja meiltä tuli välillä onnen kyyneleitä ja toisinaan naurua kun elimme uudestaan hääpäivää! Miten ihania ja upeita kuvia Jonna! Olet todella mahtava tyyppi! Ja siis miten ihanaa, että meidän rukouksiin vastattiin ja saatiin sut, että päivä oli sulla vielä vapaana ja pääsit! Nämä kuvat ovat niin ihania ja kauniita. Kiitos Jonna tuhannesti!”

Sanni ja Miikkis

Hääkuvaus

”Olit niin huomaavainen ja kärsivällinen. Se teki koko kokemuksesta vaivatonta ja helppoa. Olit läsnä mutta silti sulauduit huomaamattomasti joukkoon. Ollaan kiitollisia, että saatiin just sut kuvaamaan meidän hääpäivää. Ollaan yhteydessä varmasti myöhemminkin mikäli kuvaukselle ilmenee tarpeita.”

Saara, Morsian

Häävideo

”Päästiin nyt katsomaan häävideo ja siis tää videohan on ihan MIELETTÖMÄN IHANA! Tykättiin siitä ihan hirveesti ja katsottinkin se heti pariin kertaan. Oot upeasti saanut ikuistettua monia erilaisia hetkiä päivän ajalta. Tästä jää niin ihana muisto meille mihin palata vielä vuosienkin jälkeen. Oli niin oikea päätös ottaa valokuvien lisäksi myös video hääpäivästä!”

Maiju ja Erik

Hinnoittelu

Kuinka olen hinnoitellut palveluni

Helin Visualsin hinnoittelu on läpinäkyvää ja suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeitasi ja budjettiasi.

Tarjoan erilaisia paketteja, jotka sisältävät sekä valo- että videokuvauksen, ja jokainen paketti on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva paketti!

Kuvassa valokuvaaja Jonna Helin pitää kädessään järjestelmäkameraa

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olipa kyseessä sitten häät, yritystapahtuma tai perhekuvaus, olen täällä sinua varten. Ymmärrän, että jokainen hetki on ainutlaatuinen, ja olen valmis auttamaan sinua tallentamaan ne ikuisiksi muistoiksi.

Parhaiten tavoitat minut Whatsappin tai tekstiviestien kautta. Odotan innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Instagram

Sosiaalinen feedini

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top