Katso palvelukohtaiset kuvagalleriat

Hääkuvaus

Teidän tarinanne on ainutlaatuinen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Yrityskuvaus

Kuvat kertovat tarinaa ja luo mielikuvaa

Perhekuvaus

Ikimuistoisia hetkiä yhdessä

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

12+

Vuotta dokumentaarista hääkuvausta

30+

Paikkakuntaa, joissa olen kuvannut häitä

100K+

Hääkuvaa toimitettu hääpareille

99,9%

Kuvannut sovituista hääpäivistä

Jonna Helin

2022 Suomen hääkuvaajat -finalisti

Tervehdys kameran toiselta puolelta!

Olen Jonna, mutta nykyinen aviomieheni kutsuu Unnuksi. Lempinimi syntyi siitä, kun tilasin usein Mcdonaldsin nugetteja kutsumalla niitä nunnukoiksi. No se siitä – Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Kuvasin ensimmäiset häät 18-vuotiaana, ja siitä lähtien intohimoni valokuvausta kohtaan on kasvanut. Saan edelleen tehdä sitä, mistä nautin eniten ja nykyään vielä monipuolisemmin, sillä portfolio sisältää hääkuvien lisäksi mm. yrityskuvauksia niin valokuvien kuin videoidenkin muodossa.

Olen valokuvaajana rento, mutta määrätietoinen. Uskallan väittää, että olen tosi hauskaa seuraa. Vapaa-ajallani kuvaan, pelaan intohimoisesti Padelia ja lenkkeilen koiramme kanssa.

Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

Ymmärrän ammattikuvaajana jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden. Lähestyn jokaista kuvaustilannetta siten, että teidän tarinanne tulee ikuistetuksi ainutlaatuisena muistona. Haluan olla läsnä, mutta samalla huomaamattomasti sulautua joukkoon.

Uskon, että panostus laadukkaisiin kuviin ja videoihin on elämän arvokkaimpia sijoituksia, joiden arvo vain kasvaa ajan myötä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – odotan innolla mahdollisuutta ikuistaa teidän tarinanne!

Valokuvaaja Jonna Helinin omakuva ulkona vaalean sumennetun taustan edessä

Luotettavuus

Kokemusta hääkuvauksista yli 12 vuoden ajalta. Olen kuvannut yli 99 % kaikki sovitut hääkuvaukset.

Turvallisuus

Mikäli mielenne muuttuu 14 päivän kuluessa varausmaksun maksamisesta, saatte 100 % rahat takaisin.

Tavoitettavuus

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä.

Hääkuvaus

”Katsoimme yhdessä hääkuvat läpi heti kun saimme ne ja meiltä tuli välillä onnen kyyneleitä ja toisinaan naurua kun elimme uudestaan hääpäivää! Miten ihania ja upeita kuvia Jonna! Olet todella mahtava tyyppi! Ja siis miten ihanaa, että meidän rukouksiin vastattiin ja saatiin sut, että päivä oli sulla vielä vapaana ja pääsit! Nämä kuvat ovat niin ihania ja kauniita. Kiitos Jonna tuhannesti!”

Sanni ja Miikkis

Yrityskuvaus

”Ollaan tehty yhteistyötä jo monta vuotta. Parasta on se, että töitä tehdään tehokkaasti ja rennosti, mutta silti laatu on aina priimaa. Jonna on mukana tapahtumissamme, taltioi meille tärkeitä hetkiä, kuvaa henkilöstöämme, tilaisuuksiamme sekä tuottaa referenssivideoista videopodcasteihin kaikki mitä osaamme toivoa.

Videot osana brändikokemusta on meille tärkeä lisä ja saammekin jatkuvasti positiivista palautetta niin potentiaalisilta työnhakijoilta kuin asiakkailtakin Jonnan tekemästä työstä niin kuvista ja videoista joista välittyy kulttuuri ja erottuvuustekijämme paljon konkreettisemmin kuin pelkästä tekstistä.”

Saara, Co-Founder

Perhekuvaus

”Siis vähänkö tuli ihania kuvia! Ajattelin, että tulikohan yhtään onnistunutta, kun tuntui, että lasten kanssa oli niin säätämistä. Onnistuit kaikesta heidän säheltämisestä huolimatta ikuistamaan persoonallisia ja kauniita kuvia, kiitos jälleen luottokuvaajalle!”

Jessica, Äiti

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olipa kyseessä sitten häät, yritystapahtuma tai perhekuvaus, olen täällä sinua varten. Ymmärrän, että jokainen hetki on ainutlaatuinen, ja olen valmis auttamaan sinua tallentamaan ne ikuisiksi muistoiksi.

Parhaiten tavoitat minut Whatsappin tai tekstiviestien kautta. Odotan innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Instagram

Sosiaalinen feedini

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top