Ota yhteyttä ja tutustutaan kuvaustarpeisiinne

Ota yhteyttä

Häät, yritykset ja perheet – kuvia ja videoita

Olen täällä sinua varten, valmiina ikuistamaan elämäsi merkittävimmät hetket tai yrityksesi tärkeät tapahtumat. Olitpa sitten suunnittelemassa häitä, perhepotretteja tai tarvitset ammattimaista kuvamateriaalia yrityksellesi, Helin Visuals on oikea valinta.

Kerro minulle lisää toiveistasi, ajatuksistasi ja kysymyksistäsi. Olen täällä kuunnellakseni ja auttaakseni parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen tarina on erilainen, ja haluan varmistaa, että palveluni vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla. Vastaan viesteihin mahdollisimman pian, ja voimme sopia yksityiskohtaisemmasta keskustelusta tai tapaamisesta.

Lähetä viesti

Lähetä viesti lomakkeen kautta ja kerro sinulle sopivin ajankohta kuvaukselle.

12+

Vuotta dokumentaarista hääkuvausta

30+

Paikkakuntaa, joissa olen kuvannut häitä

100K+

Hääkuvaa toimitettu hääpareille

99,9%

Kuvannut sovituista hääpäivistä

Jonna Helin

2022 Suomen hääkuvaajat -finalisti

Tervehdys kameran toiselta puolelta!

Olen Jonna, mutta tuleva aviomies kutsuu minua Unnuksi. Lempinimi syntyi siitä, kun tilasin usein Mcdonaldsin nugetteja kutsumalla niitä nunnukoiksi. No se siitä – Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Kuvasin ensimmäiset häät 18-vuotiaana, ja siitä lähtien intohimoni valokuvausta kohtaan on vain kasvanut. Lähes kolmekymppisenä saan edelleen tehdä sitä, mistä nautin eniten.

Olen valokuvaajana rento, mutta määrätietoinen. Uskallan väittää, että olen tosi hauskaa seuraa. Vapaa-ajallani kuvaan, pelaan intohimoisesti Padelia ja kuulun Tampereen Padel-clubiin. Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

Ymmärrän ammattikuvaajana jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden. Lähestyn jokaista kuvaustilannetta siten, että teidän tarinanne tulee ikuistetuksi ainutlaatuisena muistona. Haluan olla läsnä, mutta huomaamattomasti sulautua joukkoon.

Uskon, että panostus laadukkaisiin kuviin on elämän arvokkaimpia sijoituksia, joiden arvo vain kasvaa ajan myötä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – odotan innolla mahdollisuutta ikuistaa teidän tarinanne!

Valokuvaaja Jonna Helinin omakuva ulkona vaalean sumennetun taustan edessä

Luotettavuus

Kokemusta hääkuvauksista yli 12 vuoden ajalta. Olen kuvannut yli 99% kaikki sovitut hääkuvaukset.

Turvallisuus

Mikäli mielenne muuttuu 14 päivän kuluessa varausmaksun maksamisesta, saatte 100% rahat takaisin.

Tavoitettavuus

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä.

Hääkuvaus

”Katsoimme yhdessä hääkuvat läpi heti kun saimme ne ja meiltä tuli välillä onnen kyyneleitä ja toisinaan naurua kun elimme uudestaan hääpäivää! Miten ihania ja upeita kuvia Jonna! Olet todella mahtava tyyppi! Ja siis miten ihanaa, että meidän rukouksiin vastattiin ja saatiin sut, että päivä oli sulla vielä vapaana ja pääsit! Nämä kuvat ovat niin ihania ja kauniita. Kiitos Jonna tuhannesti!”

Sanni ja Miikkis

Yrityskuvaus

”Ollaan tehty yhteistyötä jo monta vuotta. Parasta on se, että töitä tehdään tehokkaasti ja rennosti, mutta silti laatu on aina priimaa. Jonna on mukana tapahtumissamme, taltioi meille tärkeitä hetkiä, kuvaa henkilöstöämme, tilaisuuksiamme sekä tuottaa referenssivideoista videopodcasteihin kaikki mitä osaamme toivoa.

Videot osana brändikokemusta on meille tärkeä lisä ja saammekin jatkuvasti positiivista palautetta niin potentiaalisilta työnhakijoilta kuin asiakkailtakin Jonnan tekemästä työstä niin kuvista ja videoista joista välittyy kulttuuri ja erottuvuustekijämme paljon konkreettisemmin kuin pelkästä tekstistä.”

Saara, Co-Founder

Perhekuvaus

”Siis vähänkö tuli ihania kuvia! Ajattelin, että tulikohan yhtään onnistunutta, kun tuntui, että lasten kanssa oli niin säätämistä. Onnistuit kaikesta heidän säheltämisestä huolimatta ikuistamaan persoonallisia ja kauniita kuvia, kiitos jälleen luottokuvaajalle!”

Jessica, Äiti

Instagram

Sosiaalinen feedini

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top