Yrityskuvat ja yritysvideot ammattitaidolla

Yrityskuvat

Kuvat kertovat tarinaa ja luo mielikuvaa

Yritys on täynnä tarinoita, taitoa ja intohimoa. Se kertoo ihmisten yhteistyöstä, visiosta ja saavutuksista. Yrityskuvaus on ikkuna yrityksesi sieluun, se on tapa välittää tarinasi maailmalle kiehtovalla ja ammattimaisella sekä visuaalisella tavalla.

Ammattilaisena ymmärrän, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja ansaitsee erityisen lähestymistavan. Siksi lähestyn jokaista yrityskuvausta kuin taideteosta, joka heijastaa yrityksenne identiteettiä ja arvoja.

Yrityskuvaus on enemmän kuin pelkkä kuvausprojekti – se on yhteistyötä, jossa kuuntelen ja ymmärrän yrityksesi tarpeet ja tavoitteet. Tavoitteenani on luoda kuvia ja videoita, jotka herättävät tunteita, vahvistavat brändi-identiteettiä ja puhuttelee kohdeyleisöäsi. Haluan auttaa sinua välittämään sen, mitä yrityksesi todella edustaa.

Yrityskuvaus voi olla voimakas työkalu yrityksesi imagon rakentamisessa. Laadukkaat kuvat heijastavat ammattimaisuutta ja luotettavuutta, mikä houkuttelee uusia asiakkaita ja vahvistaa nykyisten asiakkaiden uskollisuutta. Kuvat ja videot puhuvat puolestasi silloinkin, kun sanoja ei ole tarpeeksi.

Kuvaus voi kattaa monenlaisia tilanteita aina henkilöstökuvista yritystapahtumiin ja tuote-esittelyihin. Voimme myös kuvata yritystilaa, jotta voit esitellä sen potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Haluan auttaa sinua näkemään oman yrityksesi uusin silmin ja auttaa sinua luomaan vahvan brändin, joka erottuu kilpailijoista.

Anna minun auttaa välittämään yrityksesi tarina maailmalle. Olkaa rohkeasti yhteydessä, sillä uskon, että jokainen yritys ansaitsee loistaa omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kuvaan yrityksiä ympäri Suomen.

Jonna Helin

2022 Suomen hääkuvaajat -finalisti

Tervehdys kameran toiselta puolelta!

Olen Jonna, mutta tuleva aviomies kutsuu minua Unnuksi. Lempinimi syntyi siitä, kun tilasin usein Mcdonaldsin nugetteja kutsumalla niitä nunnukoiksi. No se siitä – Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Kuvasin ensimmäiset häät 18-vuotiaana, ja siitä lähtien intohimoni valokuvausta kohtaan on vain kasvanut. Lähes kolmekymppisenä saan edelleen tehdä sitä, mistä nautin eniten.

Olen valokuvaajana rento, mutta määrätietoinen. Uskallan väittää, että olen tosi hauskaa seuraa. Vapaa-ajallani kuvaan, pelaan intohimoisesti Padelia ja kuulun Tampereen Padel-clubiin. Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

Ymmärrän ammattikuvaajana jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden. Lähestyn jokaista kuvaustilannetta siten, että teidän tarinanne tulee ikuistetuksi ainutlaatuisena muistona. Haluan olla läsnä, mutta huomaamattomasti sulautua joukkoon.

Uskon, että panostus laadukkaisiin kuviin on elämän arvokkaimpia sijoituksia, joiden arvo vain kasvaa ajan myötä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – odotan innolla mahdollisuutta ikuistaa teidän tarinanne!

Valokuvaaja Jonna Helinin omakuva ulkona vaalean sumennetun taustan edessä

Luotettavuus

Kokemusta hääkuvauksista yli 12 vuoden ajalta. Olen kuvannut yli 99% kaikki sovitut hääkuvaukset.

Turvallisuus

Mikäli mielenne muuttuu 14 päivän kuluessa varausmaksun maksamisesta, saatte 100% rahat takaisin.

Tavoitettavuus

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä.

Yrityskuvat

”Yhteistyö sun kanssa ylitti odotuksemme. Et ainastaan ymmärtänyt meidän visiota vaan myös toit oman ammattitaidon ja luovuuden kuvauksiin, mikä teki lopputuloksesta poikkeuksellisen laadukkaan. Ollaan kiitollisia sitoutumisesta projektiin!”

Jussi, toimitusjohtaja

Yrityskuvat

”Ollaan tehty yhteistyötä jo monta vuotta. Parasta on se, että töitä tehdään tehokkaasti ja rennosti, mutta silti laatu on aina priimaa. Jonna on mukana tapahtumissamme, taltioi meille tärkeitä hetkiä, kuvaa henkilöstöämme, tilaisuuksiamme sekä tuottaa referenssivideoista videopodcasteihin kaikki mitä osaamme toivoa.

Videot osana brändikokemusta on meille tärkeä lisä ja saammekin jatkuvasti positiivista palautetta niin potentiaalisilta työnhakijoilta kuin asiakkailtakin Jonnan tekemästä työstä niin kuvista ja videoista joista välittyy kulttuuri ja erottuvuustekijämme paljon konkreettisemmin kuin pelkästä tekstistä.”

Saara, Co-Founder

Yrityskuvat

“Yhteistyö Jonnan kanssa yrityskuvauksessa oli erinomainen kokemus. Hän ymmärsi visiomme heti ja toi oman ammattitaitonsa ja luovuutensa kuvauksiin, mikä teki lopputuloksesta paremman kuin osasimme odottaa. Kuvat ovat laadukkaita, ammattimaisia ja ne heijastavat yrityksemme brändiä juuri oikealla tavalla. Kiitos Jonna!”

Eero, toimitusjohtaja

Hinnoittelu

Kuinka olen hinnoitellut palveluni

Helin Visualsin hinnoittelu on läpinäkyvää ja suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeitasi ja budjettiasi.

Tarjoan erilaisia paketteja, jotka sisältävät sekä valo- että videokuvauksen, ja jokainen paketti on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva paketti!

Kuvassa valokuvaaja Jonna Helin pitää kädessään järjestelmäkameraa

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olipa kyseessä sitten häät, yritystapahtuma tai perhekuvaus, olen täällä sinua varten. Ymmärrän, että jokainen hetki on ainutlaatuinen, ja olen valmis auttamaan sinua tallentamaan ne ikuisiksi muistoiksi.

Parhaiten tavoitat minut Whatsappin tai tekstiviestien kautta. Odotan innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Instagram

Sosiaalinen feedini

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top