Perhekuvaus tallentaa hetket muistoiksi

Perhekuvaus

Ikimuistoisia hetkiä yhdessä

Perhe on elämän suuri aarre, täynnä rakkautta, naurua ja unohtumattomia hetkiä. Ajan kulku on kuin hento tuuli, joka vie mennessään juuri ne pienet yksityiskohdat ja tunteet, jotka tekevät perheestänne ainutlaatuisen.

Perhekuvaus on mahdollisuus pysäyttää aika ja taltioida se arvokas hetki, jota haluatte vaalia sydämissänne ikuisesti.

Oli kyseessä perheen yhteinen hetki kotona tai juhlapäivä, perhe valo- ja videokuvaus on palvelu, joka auttaa teitä palaamaan muistoihinne ja siihen rakkauden ja yhteenkuuluvuuden tunteeseen, joka teitä perheenä yhdistää.

Valitkaa teidän ainutlaatuisen tarinan tallentamiseen ammattilainen, joka ymmärtää sen todellisen arvon.

Jonna Helin

2022 Suomen hääkuvaajat -finalisti

Tervehdys kameran toiselta puolelta!

Olen Jonna, mutta tuleva aviomies kutsuu minua Unnuksi. Lempinimi syntyi siitä, kun tilasin usein Mcdonaldsin nugetteja kutsumalla niitä nunnukoiksi. No se siitä – Ihanaa, että eksyit sivuilleni!

Kuvasin ensimmäiset häät 18-vuotiaana, ja siitä lähtien intohimoni valokuvausta kohtaan on vain kasvanut. Lähes kolmekymppisenä saan edelleen tehdä sitä, mistä nautin eniten.

Olen valokuvaajana rento, mutta määrätietoinen. Uskallan väittää, että olen tosi hauskaa seuraa. Vapaa-ajallani kuvaan, pelaan intohimoisesti Padelia ja kuulun Tampereen Padel-clubiin. Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

Ymmärrän ammattikuvaajana jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden. Lähestyn jokaista kuvaustilannetta siten, että teidän tarinanne tulee ikuistetuksi ainutlaatuisena muistona. Haluan olla läsnä, mutta huomaamattomasti sulautua joukkoon.

Uskon, että panostus laadukkaisiin kuviin on elämän arvokkaimpia sijoituksia, joiden arvo vain kasvaa ajan myötä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä – odotan innolla mahdollisuutta ikuistaa teidän tarinanne!

Valokuvaaja Jonna Helinin omakuva ulkona vaalean sumennetun taustan edessä

Luotettavuus

Kokemusta hääkuvauksista yli 12 vuoden ajalta. Olen kuvannut yli 99% kaikki sovitut hääkuvaukset.

Turvallisuus

Mikäli mielenne muuttuu 14 päivän kuluessa varausmaksun maksamisesta, saatte 100% rahat takaisin.

Tavoitettavuus

Vastaan viesteihin ja sähköposteihin heti kun mahdollista – lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä.

Perhekuvaus

”Siis vähänkö tuli ihania kuvia! Ajattelin, että tulikohan yhtään onnistunutta, kun tuntui, että lasten kanssa oli niin säätämistä. Onnistuit kaikesta heidän säheltämisestä huolimatta ikuistamaan persoonallisia ja kauniita kuvia, kiitos jälleen luottokuvaajalle!”

Jessica, Äiti

Perhekuvaus

”Oi wau, ompa kivoja ja hienoja kuvia! Kiitos mahdottoman paljon. Meidän lähtö kuvaukseen oli kauheeta säätämistä ja mietin mitä tästä tulee, mutta osasit ohjata ja rauhallinen olemuksesi kuvauksessa teki tästä mielekkään kokemuksen meidän koko perheelle. Ollaan todella iloisia, että valittiin just sut kuvaajaksi, kiitos!”

Sanni, Äiti

Perhekuvaus

“Jonna ikuisti perheemme hetket niin kauniisti! Hänellä on silmää yksityiskohdille ja kyky saada lapsetkin rentoutumaan kameran edessä. Sekä kuvat että videot ovat upeita, ja ne ovat meille korvaamattoman arvokkaita muistoja. Jonna on todella lahjakas ja ammattitaitoinen valokuvaaja, jota suosittelemme lämpimästi!”

Mari, Äiti

Hinnoittelu

Kuinka olen hinnoitellut palveluni

Helin Visualsin hinnoittelu on läpinäkyvää ja suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeitasi ja budjettiasi.

Tarjoan erilaisia paketteja, jotka sisältävät sekä valo- että videokuvauksen, ja jokainen paketti on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva paketti!

Kuvassa valokuvaaja Jonna Helin pitää kädessään järjestelmäkameraa

Ota rohkeasti yhteyttä!

Olipa kyseessä sitten häät, yritystapahtuma tai perhekuvaus, olen täällä sinua varten. Ymmärrän, että jokainen hetki on ainutlaatuinen, ja olen valmis auttamaan sinua tallentamaan ne ikuisiksi muistoiksi.

Parhaiten tavoitat minut Whatsappin tai tekstiviestien kautta. Odotan innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Instagram

Sosiaalinen feedini

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Scroll to Top